KirsiVisunen Raha ei kasva puussa

Kaikki blogit puheenaiheesta Vieraantuneet päättäjät

Kenellä oikeus toiseen yritykseen Suomessa?

Vuosisatoja jatkuneet juutalaisvainot ovat Euroopan metafora. Kuka päättäjä tajuaa sen Suomessa tänään?

Vaino on nykypäivääkin. Työttömien kohtelussa on kaikki vainon tieteellisesti määritellyt piirteet. Vielä viime laman aikana työttömät myönnettiin epäoikeudenmukaisen yhteiskunnan uhreiksi, sanoivat ikädemarit järjestämässäni keskustelutilaisuudessa. Asenne heihin koveni nopeasti, ja nyt heidän asemaansa on vuodesta toiseen heikennetty määrätietoisilla poliittisilla ratkaisuilla.

Puu joka työttömälle ja väheksytylle vanhukselle 2018

Montako otsikkoa ja kuvaa tänään kissoista ja koirista, entä vanhuksista?

 

Työttömyys säilyy ja vakiintuu. Vanhuksia painetaan joukolla pinnan alle. Eikös istuteta heille jokaiselle puu isänmaan merkkivuonna 2018? Joka maakuntaan, sillä heitä on kaikkialla. Istuttajiksi päättäjät, joiden uhreja nämä syyttömät ovat. Kulut uhreilta – maksoivathan juutalaisetkin junamatkan keskistysleirille.

 

Vankikin pääsee lomille. Myös työttömälle kuuluisi loma, ja se kuuluisi vanhukselle kodin tai hoitopaikan ulkopuolelle. Päättäjä, miksi et aja asiaa?

Sehr geehrte Damen und Herren, opiskelkaa myös saksaa!

Suomalaisilla yrityksillä on valtavat mahdollisuudet Saksassa, jossa on yli 84 miljoonaa asukasta ja saksaa puhuvia kuluttajia on myös Itävallassa ja Sveitsissä.  Tänään HS:ssä tartuttiin jo vihdoinkin asiaan, joka mieluusti jätetään kertomatta päättäjien puheissa kun yritetään puolustella pakkoruotsin tarpeellisuutta jokaikiselle suomalaiselle, vaikka monikielisyyden tarvetta meillä on enemmän kuin julkisuudessa uskalletaan puhua. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä