KirsiVisunen Raha ei kasva puussa

PS hallitukseen ja yhdistetään voimat terrori-iskujen estämiseen

Sri Lankassa on nyt Yle:n tietojen mukaan yli 130 kuollut iskuissa kirkkojen pääsiäismessuihin ja hotelleihin ja haavottuneita on yli 400. Iskujen tekijöistä ei ole selvyyttä.

Voisivatko myös Suomen päättäjät jo uskoa, että on tosi kysymyksessä Suomessakin? Pelkät tuomitsevat lausunnot eivät auta, vaan maahanmuuttolinjan tulee muuttua.  Mahdollinen vasemmistohallitus vihreällä puolueella täydennettynä tulee todennäköisesti jatkamaan monikulttuurisuuden ihannointia ja toimia. Heille ei jostain kumman syystä totuus valkene.

Kun tilanne rysähtää Suomessakin pinnan alla kasvettuaan, on myöhäistä, kun joka tasolle, myös eduskuntaan on päässyt ihmisiä, joille kristinusko ja länsimainen kulttuuri on hyökkäyksen kohde, vaikka osa on sopeutunutkin. Meemien ja uskontojen valta on mahtava. Poltettujen kirkkojen määrä v. 2018 Ranskassa on satoja, jopa lähes tuhat. Kautta aikain on vallan vaihtuessa poltettu kirkkoja ja kaadettu edellisen hallinnon pystyttämiä patsaita, emmekö ymmärrä tämän signaalin merkitystä?

Kansa on vaaleissa ottanut kantaa ja perussuomalainen puolue on noussut kolmen, melko tasa-vahvan puolueen kanssa kärkeen. Jos hallitusneuvotteluissa kansan tahto eli perussuomalaisten kannatus sivuutetaan siksi, että Sdp sai hienoisen etumatkan, ei ole hyvä. Jos hallitus kootaan vasemmistohallitukseksi vihreillä täydennettynä tai myös kokoomus on  mukana, ei tapahdu muutoksia maahanmuuttopolitiikassa. Tilanne on silloin neljän vuoden kuluttua vallankumouksellinen ja kansa raivoissaan.

On ymmärrettävä, että nyt on kolme lähes tasavahvaa puoluetta kansan tahdosta. On pyrittävä noudattamaan kansan tahtoa ja tehtävä yhdessä työtä ja turvattava Suomi terrorihyökkäyksiltä. 

Nuorten kansanedustajien on noustava kuplastaan ja keskusteltava kuunnellen ilman eipäs/juupas-asetelmaa eri puolueiden kansanedustajien kanssa, löydettävä ratkaisuja ja ajettava niitä puolueissaan läpi, jos vanhat poliitikot ovat juuttuneet poteroihinsa.

 

Kaikki tämä  Suomen turvallisuuden vuoksi.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (60 kommenttia)

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Tän kirjoituksen logiikka ei nyt auennut. :o

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

On yhdistettävä puolueidemme voimat, että pystymme estämään Suomen turvattomuuden lisääntymisen löysän maahanmuuttopolitiikan vuoksi. Asia on siksi tärkeä, että tulee pyrkiä löytämään mahdollisuus esim kolmen suurimman puolueen hallituksen muodostamiseen. Puna-viherhallitus ja ehkä kokoomuksenkin kyseessä ollessa saadaan hallitus, joka ei tule paljoa puuttumaan maahanmuuttoon.

Tilanne alkaa olla Euroopassa hankala, Ranskassa poltetaan kirkkoja jne. Meidän tulee estää tilanteen paheneminen Suomessa ja nähdä tosiasiat, jotka osa puolueista tuntuu kieltävän.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

"Ranskassa poltetaan kirkkoja jne."

Montako kirkkoa Ranskassa on poltettu?

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren Vastaus kommenttiin #18
Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen Vastaus kommenttiin #40
Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

#1
Olihan tuossa aika paljon tekstiä, joka saa helposti keskittymisen herpaantumaan.

Olisiko ydinviesti ollut:
Pitäisi kuunnella vaalitulosta puolueiden keskinäisen nokittelun sijaan sekä keskittyä terrorismin torjuntaan.

Tuossa olisi linkki helpommin ymmärrettävään tekstiin.
Aihekin varmasti lämmittää mieltä.

http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263750-pe...

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Totta puhut Mooses. Olen aloittelija kirjoittamisen saralla. Kiitos palautteesta. Mutta eipä tuo suosittelemasi linkki miun linkkiä hääppösempi ollut!

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #4

Mutta helppolukuisempi... aukeaa logiikka Jirillekin.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Jäi siis epäselväx et mix just Sri Lankan pommien takia demokratia pitäisi lakkauttaa toisella puolella maapalloa eli just Suomessa ja siirtyä de facto totalitarismiin?

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #8

Ehkä meillä on eri käsitys demokratiasta.

Olen kuvitellut että tämä äänestyssirkus järjestetään juurikin siksi, että kansa saisi esittää kenen se haluaa olevan vallassa.

EI siksi että äänestellään mitä äänestellään, mutta yksi päättää jo etukäteen kenen kanssa se ei halua leikkiä....riippumatta mikä on sen kansan tahto.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #12

Kyllä kirjoituksessa vihjataan et puolueiden väliset erot pitäisi kieltää ja noudattaa vaaleissa hävinneiden tahtoa kuin entisessä Neuvostoliitossa.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #13

Siis olitkin ihan tosissasi ettei sinulle auennut tuon blogin logiikka.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #8

"siirtyä de facto totalitarismiin?
"

Olen huomaavinani että eri puolet kyllä vihaavat totalitarismia (ainakin uskovat vihaavansa) , mutta uskovat myös omien inhokkiensa ajavan juuri totalitarismia. Sekä ns. vihervasemmistoa että mm. persuja syytetään totalitarismiin pyrkimisestä... hassua. Joku on väärässä tai kaikki ovat oikeassa tai joku välimalli, jossa ollaan vaikka kaikki osin oikeassa/väärässä...

Jokinhan tuossa ei nyt kohtaa. Tosin rankkakin vastakkainasettelu nostaa kummankin puolen kannatusta eli ehkä se on osin tarkoituksenmukaista puolin jos toisin.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #14

#14
mm. persuja syytetään totalitarismiin pyrkimisestä
............................

Sieltä löytyy demokratian vihaajia mm. Putinin, Trumpin kuin Orbanin politiikan kannattajia.

Mistä muusta puolueesta löydät vastaavia?

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #33

"Sieltä löytyy"

Varmasti löytyy vaikka mitä hörhöjä. Se ei ole kuitenkaan enemmistön linja saati oikein kenelläkään demokratian vihaaminen. Vaikkapa vasureista löytyy väkivaltaista antifaa kannattavia ja sananvapautta orwellilaiseen suuntaan (1984) haluavia. Toivoa sopii etteivät siellä ole enemmistössä. Sen kaltaiset voivat olla aitokin huolenaihe.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #35

#35
Se ei ole kuitenkaan enemmistön linja
.....................

Se on mm. Puolueen 1. Varapuheenjohtajan linja mutta en ole varma onko se persujen enemmistön linja. Se on kumminkin ainoa puolue jossa on merkittävää demokratian vastaista kannatusta.

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen Vastaus kommenttiin #8

Höh. En ole niin sanonut. Luet tekstiäni kuin piru Raamattua.

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Saattaapi olla, että perusuomalaisen kirjoitus on hepreaa joillekkin. Ei siksi, etteikö se olisi loogista, vaan siksi että lukijan sisäinen vastarinta ymmärtää asiaa tulee väliin.Sigmund Freud on kirjoittanut tästä.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Venäjäl ei paniikis piehtaroida vaikka muslimeitakin on hirveesti siel .

Jossei Suomes vientisektorin hightech tuotteiden kehitykseen siirretä ajatusta .

Meillä ei ole ennenpitkää rahaa millä minkään tasosta turvallisuutta ylläpidetään .

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Olihan Suomessakin ja on edelleenkin tataareita, jotka ovat muslimeita, mutta onko siitä ollut samanlaista haittaa kuin tällä hetkellä maahanmuuttajista? Eipä ole. Rintarinnan olemme heidän kanssaan täällä elelleet ja olleet. Jotain mätää Suomenmaassa nykyisellään, sitä ei voi kieltää.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Jätetään tataarit rauhaan. He eivät ylipäätään kuulu tällaiseen keskusteluun.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Olen samaa mieltä blogistin kanssa. Persujen pitäisi lopettaa Sri Lankan terrori-iskut. Uskon myös Sri Lankan maahanmuuttopolitiikan tiukentuvan kunhan persut asettautuvat hallitukseen.

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Tää maa on valmis tuhoutumaan, kun miehiset miehet vain leikkii ja ilakoi.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Kirves voi tulla pian omaan nilkkaan ja kaalit omaan kuppiin, kunhan nyt ensin olet ilakoinut tarpeeksesi. Itku tulee yleensä pitkästä ilosta ja turhan nauramisestakin saa sanktiot.

Käyttäjän RistoKajanto kuva
Risto Kajanto

Toivon mukaan persut pääsisivät jallitukseen. Loppuisi turha populismi ja alkaisi vastuun aika. Hieman ristiriitaista, että puolueen ääniharava on kiihkeä Naton kannattaja ja Unionin sekä rahaliiton jäsenyys tuntuu maittavan. Edessä tuntuvia leikkauksia, jos ei ymmärretä lähteä elvytyksen tielle. Pelkällä maahanmuuton kritisoinnilla ei tämän maan ongelmia hoideta kuntoon.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Hieman ristiriitaista, että puolueen ääniharava on kiihkeä Naton kannattaja ja Unionin sekä rahaliiton jäsenyys tuntuu..."

Ei tuo nyt kovin ristiriitaista ole. Puoluetta äänesti moni EUn ja NATOn kannattajakin - moni vastustajakin. Enkä nyt sanoisi että kauhean kiihkeä NATOn kannattaja.. hieman liioittelua ehkä. Monen mielestä saisi varmaan kannattaa liittolaisuuksia Suomen puolustuksen turvaksi enemmänkin.

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Ei niin. Kannattaa lukea puolueen ohjelma. Jostain syystä mediassa tuodaan vain maahanmuutto pääasiassa esiin. Mutta jos varat menevät tukiin maahanmuuton vuoksi ja säöstöjä otetaan palveluistamme niin onko se oikeudenmukaista?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Keitä kansanedustajia mahdat tarkoitaa, kun kirjoitat, että eduskuntaan on päässyt ihmisiä, joille kristinusko ja länsimainen kulttuuri ovat hyökkäyksen kohde?

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Lue lause uudelleen. Kyse on skenaariosta. Ihmisellä on taito salata asioita.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Näin kävi Ruotsissa.

Lainaus Wikipediasta

"Resignation from office[edit]
In April 2016 Kaplan received criticism because he had connections to extreme Islamists in Turkey[11] In particular he met the Swedish leader Ilhan Sentürk of the Turkish nationalist group the Grey Wolves and Barbaros Leylani, deputy chair of the National Turkish Association in Sweden, who said a few days earlier that "those Armenian dogs must die", or, that Turks must "kill the Armenian dogs,"[3] in Sergels torg, and on several occasions with people from the Islamist organization Millî Görüş.[12][13]
On 17 April, Svenska Dagbladet published a video on which Kaplan compares Israel's treatment of Palestinians to Nazi Germany's treatment of Jewish people.[14] On 18 April the Swedish national public TV broadcaster SVT reported about Kaplan having close ties with the Turkish regime of Recep Tayyip Erdoğan, and that this was a part of a Turkish strategy to influence foreign governments.[15] The two journalists from SVT said they had been researching Kaplan's connection with the Turkish AKP party for months and published some of their material prematurely when the affair suddenly exploded in the media.[16] These cases raised questions in Sweden about the stance of Kaplan concerning extremism.[17] On 18 April 2016, Kaplan resigned as cabinet minister.[18] Several additional controversies with connections to Islamism in the Green Party occurred in the week following Kaplan's resignation which SVT's commentator called one of the party's worst crisis ever.[19][20]"

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

”Näin kertoo Turun yliopiston kansainvälisen politiikan tutkija Milla Vaha ...

Muslimiväestö on ollut ahtaalla jo sisällissodan aikana. He ovat olleet aina pieni vähemmistö ja osaltaan ehkä muiden kansanosien sortama. En tiedä, näkyisikö taustalla maailmalla yleisesti vallitseva muslimiviha, joka on mahdollisesti eskaloitunut Sri Lankassa, Vaha kertoo”

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b658cdae-3e46-...

Siis, kristityissä kirkoissa tapahtuu itsemurha räjäytyksiä ja syy on siihen että kristityt ovat tai ovat olleet vihaisia. ”Ehkä muiden sortajia...”. Nyt ei oikein aukea naistutkijan logiikka ... öööhh ... eikös syynä räjäytyksiin ole se että muslimit ovat hyvin, hyvin, hyvin vihaisia, ja he eivät näytä sitä poliittisesti vaan väkivallalla ja vieläkin pahemmin. Islam on rauhan uskonto!

Tuore uutinen IL:ssa
”Sri Lankassa jo kahdeksas räjähdys: Kuolleita lähes 160, kohteina hotellit ja kirkot – hallitus julisti ulkonaliikkumiskiellon ja sulki pääsyn sosiaaliseen mediaan.”

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Mahdollisista syyllisistä heti uhreja... Aika pahasti taas on pitänyt mentaaliakrobatiaa harrastaa. Mutta ehkä tässä itsekin pitäisi odotella ketkä ovat kunnollisella varmuudella iskujen takana. Luulisi että tutkijakin malttaisi paljon enemmän.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

YLEn artikkelista: ”Noin kuusi prosenttia srilankalaisista on katolisia. ”

Eli 6% vähemmistö on sortanut toista kansanosaan (islamia) ja nyt tämä pitää kostaa, menee ajatuskulku tutkijan mielestä, joka on asunut parisen vuotta paikan päällä!
Missä tällaisia tutkijoita valmistuu?

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

Luuletko tosiaan että Vaha on sitä mieltä että nyt tehdyt terrori-iskut ovat jotenkin oikeutettuja sillä että muslimeja on sorrettu? Jotain rajaa, Hatakka!

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

”Näin kertoo Turun yliopiston kansainvälisen politiikan tutkija Milla Vaha ..."

Kivasti irroitit Vahan kommentin asiayhteydestään, hän tarkoitti tuossa viime vuotisia tapahtumia. Kokonaisuutena tuo IL:n juttu on kyllä aika onneton.

"– Vaikka viime kevään liikehdintä oli uskontokuntien välillä, on suhteiden kiristyminen viime vuonna ollut enemminkin poliittista kuin uskontokuntien välillä, hän arvioi.

Sri Lankaan julistettiin viime maaliskuussa poikkeustila Sri Lankan suurimman etnisen ryhmän singaleesien muslimeja vastaan tekemien hyökkäysten takia. Poikkeustila julistettiin tuolloin ensimmäistä kertaa sitten sisällissodan päättymisen ja vuonna 2011 Rajapaksan poikkeustilan kumoamisen.

– Muslimiväestö on ollut ahtaalla jo sisällissodan aikana. He ovat olleet aina pieni vähemmistö ja osaltaan ehkä muiden kansanosien sortama. En tiedä, näkyisikö taustalla maailmalla yleisesti vallitseva muslimiviha, joka on mahdollisesti eskaloitunut Sri Lankassa, Vaha kertoo."

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Koittakaa nyt arvoisat monet kommentoijat, joista moni vaikuttaa korkeasti koulutetulta, ymmärtää 40 vuotta terveyden-ja sairaanhoitajana työskennelleen tavan immeisen kirjoituksen sisältö, vaikka se ei ehkä täydellisesti ole muotoiltukaan.

Demokratiaan kuuluu, että meilläkin on sananvapaus ja oikeus täällä palstalla kertoa huolenaiheemme Suomen suunnasta.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Kiitos Kirsille erinomaisesta analyysistä.
Meidän suomalaisten pitää jatkaa ryhdistäytymistä. Viime vaalit antoivat taas toivoa, vaikka meillä JUvalla äänestysprosentti oli alle valtakunnan keskiarvon. En tiedä mikä entisen emäpitäjän ihmisiä vaivaa , kun ollaa niin laiskoja lähes kaikissa vaaleissa.
No onneksi Anolla tärppäsi ja paikka tuli , vaikka ennakkoäänien tultua vähän heikolta näyttikin.
Ei ole kovin korkeella tasolla Suomen Kuvalehden toimitus kun kun antaa paikan (18.4)Kaakkois suomen vaalipiirissä mm kd : lle ja pääkirjoituksessa Pernaa toteaa Perussuomalaisten olevan avoimen rasistisia! Mitään esimerkkejä päätoimittaja ei esitä. ! Ville Pernaalta on ilmiselvästi jäänyt lukematta Yrjö Paukkusen kirja : Oikeusvaltion todellset kasvot, joka löytyy mm JUvan, Rantasalmen ja Savonlinnan kirjastoista!

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Edes pääsiäisenä ei lakkaa naurattamasta tämä perussuomalaisten logiikka. :)

Kiitos kuitenkin tästä päivää piristävästä satutuokiosta.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

"On helposti käsitettävissä, että mielen tasapaino edistää suuresti luonteenlujuutta , ja ninpä ihmisillä, joilla on vahvat sielunvoimat, on useimmiten myös luja luonne.
Luonteenlujuudessa tulemme sen vääristyneeseen muotoon, itsepäisyyteen.
Itsepäisyys ei ole älyn virheellistä toimintaa; tarkoitammehan itsepäisyydellä sitä, että ihminen valitsee kantansa vastoin parempaa tietoaan.
Eikä tätä voida lukea älyn virheeksi, koska äly on juuri kykyä tiedon käsittämiseen.
Itsepäisyys on mielenlaadun vika.
Tämä tahdon taipumattomuus, tämä ärtyminen muiden ihmisten vastaväitteistä perustuu pelkästään erikoislaatuiseen itsekeskeisyyteen, joka saa suurimman tyydytyksen siitä, että ihminen voi itse hallita itseään ja muita pelkästään oman mielensä mukaan. Voisimme sanoa sitä eräänlaiseksi turhamaisuudeksi, ellei se kuitenkaan olisi hieman parempi ominaisuus ; turhamaisuudelle riittää se, miltä asiat näyttävät , itsepäisyyden tuottama tyydytys taas perustuu siihen miten asiat ovat.
Sanomme siis : luonteenlujuus muuttuu itsepäisyydeksi , ellei muiden ihmisten käsitysten torjuminen perustu parempaan käsitykseen todellisuudesta , eikä korkeamman periaatteen noudattamiseen, , vaan tunteenvaraiseen vastustukseen"

-Carl von Clausewitz: Sodankäynnistä, sivu 51 Kustannus Oy Art House 1998
Suomennos Heikki Eskelinen

Suomen Marsalkka Mannerheim ja Operaatioiden pääsuunnittelija kenraali A F Airo tunsivat Clausewitzin teoksen. Mielestäni
Suomen pelastuminen toisessa maailmansodassa ilman maan miehitystä ja Suomen kansan tuhoutumista , johtui paljolti siitä, että päämajan ylijohdolla oli ÄLYN yliherruus verrattuna muihin sen ajan valtionjohtajiin.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Paljonko siellä Kerimäellä on muslimeja? Pelko ja vavistus on suurinta niiden keskuudessa, joilla ei ole mitään kontaktia muslimeihin.

Vihapuoluetta tämä maa ei hallitukseen kaipaa!

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Miulla on Helsingissä toinen asunto ja siellä joudun pelkäämään pimeällä illalla yksin kaupungilla liikkuessani.

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Tuttu tunne! Varovaisuus on hyväksi. Mutta uhkilla ei ole mitään tekemistä uskonnon, vaan ennemmin alkoholin kanssa.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Edellisen kerran kun persut oli hallituksessa, Suomeen tulvi 32 000 turvapaikanhakijaa. Näistä osalla on terroristisia kytkentöjä. Näin ainakin Suojelupoliisin mukaan.

Pidetään persut oppositiossa ja Suomi turvallisena.

Käyttäjän JarmoHenttonen kuva
Jarmo Henttonen

Silloin oli sisäministerinä Petteri Orpo, jonka vasttuualueseen kuului rajojemmevartiointi eikä käskeä vieraiden matkatavaroiden kantamaan, ai niin jos et tiennyt niin Orpo edustaa kokoomusta.

Käyttäjän LeenaLauren kuva
Leena Lauren

Eikö se ollutkaan niin, kuin Orpo jossain vaalitentissä sanoi, että rajavartiosto päätti päästää ihmiset tänne jonkun säädöksen mukaan?

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen Vastaus kommenttiin #44

Kyllä se niin oli.
Ja sitten, 5.9.2016 Juha Sipilä sanoo etä kyllä tulijat olisi voitu palauttaa heti rajalta.
Kun lisätään vielä että nykyinen valiokuntaneuvos,silloinen Migrin päällikkö Päivi Nerg loihe lausumaan että kyllä me tiedämme tarkalleen keitä tulijat ovat.

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

"Poltettujen kirkkojen määrä v. 2018 Ranskassa on satoja, jopa lähes tuhat."

Oletan, että blogistilla on antaa lähde tälle luvulle. Jos ei ole, kyseessä on valheen levittely, ja kaikille lienee jo selvää, mitä siitä saattaa seurata.

Käyttäjän JarmoHenttonen kuva
Jarmo Henttonen

No, mitä siitä sitten saattaa seurata, ei muuta kuin se että kenellä on parempaatietoa tulee tänne sen ilmoittamaan, vai toivoitko oikein vankeusrangaistusta?

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

IbTimes.com otsikoi:"Notre-Dame Cathetdral was not arson, but 875 French Churches vandalized in 2018"

Itse luin tiedon Extrauutisista, mutta lähde oli huonosti ilmaistu. Löytynee muualta googlaamalla, mutta nyt tulevat pääsiäisvieraat ja en ehdi tänään etsiä. Jos joku löytää, niin vinkkaatko tänne.

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Antamalla lähteeksi nämä osoitat, että joko et ole lukenut kumpaakaan tai et ole ymmärtänyt lukemaasi. No, väliäkö sillä, miten asiat ovat, koska näin nämä koetaan.

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen Vastaus kommenttiin #43

En osaa sanoa miten luotettava lähde on, mutta tämän luin tänään. Olin kirjoitttanut alkupeäiseen tekstiini asian väitteenä, mutta stilisoinut sen olevan totta. Anteeksi siitä. En voi tietää pitääkö paikkaansa. Tutustukaa itse ja arvioikaa lähteen luotettavuus.

"Ranskassa meneillään ennennäkemätön kirkkojen-tuhoamis kampanja". Tällä googlaamalla löytyy Extrauutisten ko artikkeli.

Käyttäjän pasikarhunen9 kuva
Pasi Karhunen

IbTimes.com otsikoi:"Notre-Dame Cathetdral was not arson, but 875 French Churches vandalized in 2018"

Sinähän väitit ensin että siellä on poltettu 1000 kirkkoa viime vuonna? Montako noista 875:stä ilkivallanteosta oli tuhopolttoja?

Käyttäjän ReijoMatilainen kuva
Reijo Matilainen

Mielestäni Perussuomalaisten ei ole tämänhetkisellä kannatuksella syytä osallistua hallitukseen mikäli sen keskeinen vaatimus haittamaahanmuuton rajoittamiseksi ei toteudu hallitusohjelmassa. Käytännössä tämän toteutus edellyttää sekä selkeää oman kannatuksen nousua, että Kokoomuksen linjan muuttumista sen nykyisen johdon vaihtumisen myötä. Perusuomalaisten osallistuminen muutoinkin vasemmistovetoiseen hallitukseen tuntuu huonolta vaihtoehdolta myös halutun talouspolitiikankin osalta, ja tämä ymmärrettävästi koetaan huonoksi myös vasemmiston puolella.

Nykyisessä tilanteessa vallitsee sellainen puolueiden yhteinen ajatus että Perussuomalaisia ei haluta, eikä he oikeastaan nykytilanteessa itsekään halua hallitukseen, joten jostain edes ollaan yksimielisiä. Miksipä sellaiseen siten edes olisi syytä pyrkiä.

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Miten kokoomuksen linja voisi muuttua? Vaikea uskoa, että puheenjohtaja Petteri Orpo muuttaisi kantaansa. Jostain kuulin, että n 70% kokoomuksen piiripäättäjistä olisi halukas tekemään yhteistyötä perussuomalaisten kanssa, mutta miten paljon heidän kantansa painaa? Nyt vaan on niin, että jos neljä vuotta mennään samalla tyylillä kuin tähän asti tilanne heikkenee Suomen turvallisuuden suhteen ja ihmiset isoissa kaupungeissa yhä enempi pelkäävät liikkua yksin pimeällä.Juuri oli artikkeli Helsinginuutiset.fi ("Lähiliikenne ja metro koetaan turvattominpina") että ilta-aikaan ihmiset pelkäävät jopa metrossa matkustamista.

Käyttäjän ReijoMatilainen kuva
Reijo Matilainen

Kyllä Kokoomuksen linja tulee muuttumaan, näin uskon. Muutokset vaan tuppaavat kestämään, eli sitä odotellessa. Se tilanne joka näkyy Ruotsissa ja muissakin Euroopan valtioissa johtaa ilman muuta meilläkin isoihinkin muutoksiin, valitettavasti se vaatii sellaisten ongelmien lisääntymistä jotka pikaisemmilla reagoinneilla olisi ennakkoon vältettävissä.

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Olin kokoomuksen jäsen, kunnes kaksi vuotta sitten kyllästyin odottamaan realistisuutta maahanmuuttopolitiikkaan ja vaihdoin perussuomalaisiin. Hidasta on kokoomuksen muuttuminen tässä asiassa.En ymmärrä miksi, kun jäsenistö on koulutettua ja uskoisi asian ymmärtävän.

Käyttäjän jockerantanen kuva
Jocke Rantanen

Kannatuksen alenemisen pelko.
Kokoomus pelkää että liian moni "parempi" ihminen lähtisi jos Kokoomus liian voimakkaasti olisi samaa mieltä tai kannattaisi natseiksi ja fasisteiksi leimattuja.

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Miusta kokoomuksen velvollisuus olisi toimia esimerkkinä loogisesta ajattelusta. Se, että ei kuljeta edellä vaan mielistellään, ei ole hyvä.
Siksi on korkeampaa koulutusta maksettu kansalaisille, että osattaisiin nähdä tosiasiat ja tehdä hyviä ratkaisuja maan turvallisuuden eteen.

Jos muut juoksevat kaivoon, ei suomalaisten niin tarvitse tehdä.

Toimituksen poiminnat