KirsiVisunen Raha ei kasva puussa

Perussuomalaiset ajavat isänmaan etua

 

 

Eurooppa on muuttunut kovaa vauhtia ja Suomi sen mukana. Yllättävinäkin muutoksina kansalaisille on tullut EU:n tiivistyminen ja valtapuolueiden ajama liitovaltiokehitys. Siitä en esimerkiksi ollut kuullut mitään EU:n puolesta kansanäänestyksessä äänestäessäni.

Lisäksi Eurooppa on kovaa vauhtia muuttumassa väestöltään. Kuten USA:ankin pyrkivät ihmiset kehitysmaista Eurooppaan, osin sodan jaloista, osin parempaa elintasoa etsimään. Vuonna 2015 maahamme tuli viranomaistietojen mukaan n 32000 turvapaikanhakijaa.

EU:lla ei ole kunnon keinoja estää edelleenkään tuloa, eilen Päivi Nerg sanoin kirjansa julkistamistilaisuudessa, että jos ihmiset päättävät Turkin pakolaisleireiltä lähteä Suomeen, sitä ei pysty estämään. Vuonna 2015 he tulivat monen turvallisen maan läpi juuri Suomeen, koska tiedettiin täällä olevan sosiaaliturvan maailman parhaimmistoa. Esimerkiksi Viroon ei juuri tule turvapaikanhakijoita, koska tuet ovat pienet.Nyt emme pysty aina palauttamaan heitä, koska he eivät halua lähteä ja jäävät laittomasti Suomeen. Irak ei ota vastaan vastentahtoisesti palaavia. Suomessa tulee huolehtia heikompiosaisista ensi sijassa.

Kokoomus, pääsosin muut puolueet ja Elinkeinoelämän keskusliitto ajavat nyt työvoiman tarveharkinnan poistoa. Ihmiset on saatu huolestumaan väestön vähenemisestä median avulla ja lääkkeeksi halutaan, että myös EU ja ETA-alueen ulkopuolelta yritykset voisivat palkata halpatyövoimaa. Tällä hetkelähän koulutetuilla on jo pääsy Suomeen ja kysymys olisi lähinnä matalapalkka-aloista. Suomen Perusta on julkaissut tutkija Samuli Salmisen tutkimuksen “ Kuinka kalliiksi halpatyövoima tulee”, jossa ilmenee, että selvitäkseen Suomessa työntekijät joutuvat turvautumaan yhteiskunnan tukiin ja veronmaksajat maksamaan. Ja lisäksi, kyllä suomalaisetkin tarvitsevat työtä.

Maassamme on viime aikoina paljastunut paljon ulkomaalaisten tekemiä lasten ja nuorten seksuaalisia hyväksikäyttöjä. Vietän osan aikaani Helsingin yksiössäni ja en mielelläni liiku enää yksin pimellä Helsingin keskustassa. Savonlinnassa on vielä turvallista.

Isänmaa on nyt erilaisten vaarojen kohteena kuin silloin, kun isäni taisteli konekiväärimiehenä Äyräpäässä. Nyt meidän sotaakäyneiden lasten ja lastenlasten on noustava pitämään huolta Suomen turvallisuudesta, koska nämä valtapuolueet eivät halua ymmärtää asiaa.

Olen tyytyväinen oltuani puolitoista vuotta Perussuomalaiset ry:n jäsenenä.  Perussuomalaisessa puolueessa on hyvä, innostunut henki ja mahtavia ihmisiä. Median levittämä kuva olikin tarkoituksella levitetty, koska valtamedia näyttää aina olevan sen puolella, jolla on valta-asema. Jussi Halla-aho on tarmokas ja päämäärätietoinen ja saavuttanut puolueessa arvostuksen.

Virossa EKRE eli perussuomalaisten veljespuolue menestyi hyvin. Jännät vaalit on tulossa. Itse etsin ehdokasta, jolle tärkeintä on isänmaan etu ja turvaaminen, ei oma etu.

Suomen kansa päättää.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän paiviruippo kuva
Päivi Ruippo

Halla-aho: 'Työttömyys- ja sosiaaliturva ovat yhteiskunnan luksustoimintoja. Suurituloisten verotusta pitää keventää ja hädänalaisia ei pidä auttaa.'

Joko kansa tajuaa sen, että Persut EIVÄT OLE vähäosaisten ihmisten puolella!

Yhdenkään oikeistopuolueen (Kok, Kesk, Rkp, Krist, Sin, Persut) äänestämisestä ei seuraa mitään hyvää tavalliselle kansanosalle = 80 % maan kansalaisista ja se on kansan ymmärrettävä.

--------------------------------

Persuja tarvitaan Suomessa vain siihen, että maahanmuutto pysyy hallittuna, ei mihinkään muuhun.

Persut ovat äärikonservatiivinen oikeistopuolue ja heidän arvonsa ovat sen mukaiset.

------------------------

Perussuomalaisten kannattajista miehiä on 80 % ja naisia vain 20 %.

------------------------

Persujen edellinen puheenjohtaja olisi pakottanut raiskauksista raskaaksi tulleet naiset synnyttämään.

Naisista Persut ovat naisvihamielinen puolue.

Persut kannattavat Donald Trumpia, joka on patologinen valehtelija ja rikkaiden hyysääjä.

Persujen johtohahmoista yksi on tuomittu raiskauksesta.

Mitä vielä? Vaikka mitä.

----------------------------

'Kokemus on kova opettaja, koska se
vaatii ensin kokeen suorittamisen ja
antaa vasta sen jälkeen opetuksen.'

Käyttäjän KirsiVisunen kuva
Kirsi Visunen

Päivi Ruippo. En usko Jussi Halla-ahon noin kommentoineen. En tunnista perussuomalaisia tuosta kuvauksesta. Suosittelen lukemaan www.perussuomalaiset.fi sivustolta puolueen ohjelman.

Toimituksen poiminnat